Ластици за тренировки UniBand

Ластици за тренировки UniBand

Лесни за употреба. Разнообразни тренировки

Uniband разтегателни ластици за различни тренировки без латекс, в четири различни нива на съпротивление, осигуряващи възможност за оптимална и индивидуално адаптирана тренировка.Лентите се предлагат в размер 1.85м.
UniBand са разработени и произведени във Великобритания.
UniBands са 100% без Латекс, за да се предотвратят алергични реакции,без прах и миризма. Имат повърхност, която не се плъзга и позволява комфортен усет.
UniBands са проектирани да осигуряват много повече линейно съпротивление в сравнение с други подобни ленти, което е важно предимство при различни видове рехабилитационни процедури. Много други видове ленти на пазара обикновено са прогресивни в своята съпротива, което е недостатък при рехабилитационните процедури.

Можете да осъществите ефективна тренировка, която е лесна за изпълнение. Потребителят винаги има възможност да вземе лентите и по време на пътувания, тъй като те заемат много малко място и са леки. Високата еластичност на лентите до над 200% дава възможност за тренировка, която да бъде полезна в зависимост от целта на приложение:

Рехабилитационни процедури
Функционални тренировки
Стречинг или Разтягане
Силова тренировка

null

Ластик UniBand червен

null

Ластик UniBand зелен

с колан

null

Ластик UniBand син

null

Ластик UniBand черен

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH