За нас

За нас

Здравейте приятели!

Physioactive е семейна практика на екип от доказани специалисти в областта на кинезитерапията.

Ние работим със съвременни и научно доказани ефективни методи, базирани на клинично мислене и терапия на нервно-мускулно-скелетни дисфункции (вкл. лимфедем и други отоци).

Ние вярваме, че всяка нервно-мускулно-скелетна болка има произход и ние можем не само да я открием, но и да намалим моментните ви страдания чрез нашите методи и техники.

Нашата основна мисия е не само да облекчим вашите симптоми, но и да ви помогнем да разберете повече за състоянието и проблема си – как да се справите с тях, как да се ангажирате и грижите по-добре за здравето си и как да подобрите здравната си култура.

Усилията ни са насочени не само към нашите пациенти, но и към цялата кинезитерапевтична общност в българия – от години ние организираме курсове за специалисти и лекари с едни от най-престижните преподаватели в сферата на ортопедичната медицина, мануалната терапия, неврорехабилитацията, еластичния тейпинг и лечението на дисфункции на лимфната система. Разгледайте предстоящите събития тук.

Запознайте се с нас:

null

Христо Димитров

Доктор по Кинезитерапия с 17-годишен опит и над 50 спеддипломни курсове и специализации при топ преподаватели, методи и школи в областта на кинезитерапията.

Вижте повече ТУК

null

Даниела Димитрова

Кинезитерапевт с множество специализации и богат практически опит при мускулно-скелетни и периферно-нервни дисфункции. Специализира в областта на противооточната терапия и лечение на лимфедем.

Вижте повече ТУК

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH